Stap 5: Medewerkers toegang verlenen tot humanwave

Medewerkers kunnen in humanwave een eigen dashboard krijgen. Hierin kunnen zij onder andere verlof en verzuim invoeren en hun eigen loonstroken, contracten en digitale dossier inzien. Ook kunnen ze declaraties invoeren en de contactgegevens van hun collega’s opzoeken. De stappen voor het verlenen van toegang staan hieronder beschreven.

Stap 1
Om een medewerker toegang te geven tot de applicatie gaat u naar de hoofdpagina van de organisatie.

Stap 2
Klik op de naam van de medewerker die u toegang wilt verlenen tot humanwave. U komt dan in de profielkaart van de medewerker.

Stap 3
Hier klikt u op 'Uitnodigen voor toegang'. Voer vervolgens het e-mailadres in van de medewerker en klik op 'Bewaren'.

Na het versturen van de uitnodiging krijgt de medewerker een e-mail met daarin een activatielink waarmee hij of zij de uitnodiging kan accepteren. Zodra de uitnodiging is geaccepteerd kan de medewerker gebruik maken van zijn/haar dashboard. Om in te loggen kunnen medewerkers kiezen voor een Facebook, Microsoft, Exact of Google+ account. De medewerker heeft nu alleen toegang tot de persoonlijke gegevens en de zakelijke contactgegevens van collega´s.