Hoe stel ik notificaties en e-mails in?

Wanneer medewerkers een eigen dashboard hebben kunnen zij e-mails en notificaties ontvangen. Met name voor managers is het praktisch als zij door middel van herinneringen op de hoogte gehouden worden van verschillende gebeurtenissen binnen de organisatie. Deze notificaties zijn onderdeel van de persoonlijke instellingen die elke medewerker zelf moet instellen op zijn persoonlijke pagina.

Let op: Bepaalde notificaties en e-mails kunt u alleen ontvangen wanneer u daarvoor binnen de organisatie aangewezen bent. Denk bijvoorbeeld aan het goedkeuren van verlof, declaraties of het verlopen van een contract. Voor hulp hierbij kunt u kijken bij 'Beginnen met humanwave - Stap 2: Organisatie inrichten’.

Stap 1

Klik in uw dashboard rechts boven op uw naam. U komt nu op uw persoonlijke pagina. Hier kunt u uw gegevens inzien en wijzigen.

Stap 2

Klik op 'Instellingen'.

Stap 3
Kijk onder 'email notificaties'.

• Per type herinnering is het mogelijk om in te stellen met welke frequentie u de herinneringen per e-mail wilt ontvangen. De herinneringen hebben wij standaard ingesteld op ‘Per verzoek' ontvangen. Om wijzigingen aan te brengen klikt u op het potlood.JPG.
  • Let op: Bij mensen die langer met humanwave werken kan de standaard nog staan op 'Geen mail'.

Indien u kiest voor:

• Per verzoek; dan wordt voor ieder verzoek dat naar u gestuurd wordt een e-mail verstuurd (voor verlof wordt ook een aanvraag in uw agenda gemaakt.
  • Per dag; de verzoeken van de vorige dag worden verzameld en 's ochtends rond zeven uur naar u gemaild.
  • Per week; de verzoeken van de vorige week worden maandagochtend verzameld en 's ochtends rond zeven uur naar u gemaild.

Let op: Uw persoonlijke pagina is ook echt persoonlijk. Uw werkgever kan de gegevens die op uw persoonlijke pagina staan niet inzien. Het veranderen van gegevens op de persoonlijke pagina wordt dus ook niet door uw werkgever opgemerkt.