Stap 1: De eerste keer inloggen en belangrijke iconen in humanwave

Wat heb ik nodig?
Humanwave gebruikt Google-accounts, Microsoft-accounts, Exact-accounts en Facebook-accounts voor het herkennen van de gebruikers. Mocht u een van deze accounts nog niet hebben raden wij u aan om deze aan te maken. U kunt hiervoor de volgende links gebruiken:

Google-account

https://accounts.google.com/SignUp

Facebook-account

www.facebook.com

Microsoft-account

http://account.live.com

Exact-account

www.exact.com

Microsoft-account

Een Microsoft-account bestaat uit een combinatie van een e-mailadres en een wachtwoord dat u gebruikt om u aan te melden bij services als Hotmail, Messenger, Skydrive, Windows Phone, Xbox LIVE of Outlook.com. Als u al een e-mailadres en wachtwoord gebruikt om u bij deze of andere services aan te melden, dan heeft u al een Microsoft-account.

Hoe log ik in?
Wanneer uw organisatie er voor gekozen heeft om met humanwave te werken, krijgt u van iemand binnen de organisatie een mail. Dit is waarschijnlijk uw leidinggevende, hij/zij kan werknemers uitnodigen. In de mail die je ontvangt, staat hoe je kunt beginnen met het gebruiken van het product. Volg de 6 stappen die in de mail staan opgesomd. Hieronder worden deze stappen toegelicht.

Stap 1
Klik op deze link om humanwave te openen in uw browser:
https://app.humanwave.nl/invitation/accept/*******************

- Wanneer u op deze link klikt, wordt u doorverwezen naar de website van humanwave. Bovenstaande link doet het niet, omdat op de plaats van de sterretjes een persoonlijke code hoort te staan. Uw link kunt u vinden in uw persoonlijke mail.

Stap 2

Vervolgens kunt u kiezen hoe u wilt inloggen in humanwave

U kunt inloggen wanneer u een Google+, Facebook, Microsoft of Exact account heeft. Indien u deze nog niet heeft dient u deze eerste aan te maken.

U kunt er later alsnog voor kiezen om met een ander type account in te loggen. Kies het juiste account waarmee u in wilt loggen.

- Inloggen met een van de bovengenoemde accounts doet u door ook het bijbehorende wachtwoord in te voeren. Bijvoorbeeld: U heeft een gmail account met als gebruikersnaam 'humanwave@gmail.com' en met 'humanwave' als wachtwoord. Deze inloggegevens zijn dan hetzelfde als voor het account dat u gebruikt om humanwave te gebruiken.

Stap 3

Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

- In het geval van het voorbeeld bij stap 2: Log in met 'humanwave@gmail.com' als gebruikersnaam en 'humanwave' als wachtwoord.

Stap 4

Vervolgens klikt u op accepteren.

- Dit is nodig om het account te koppelen aan humanwave.

Stap 5

In het volgende scherm controleert u aan de linkerkant uw mailadres en aan de rechterkant uw identiteit. Wanneer deze kloppen, vinkt u 'Ik accepteer de algemene voorwaarden' aan en klikt u op 'Ja, creëer mijn account'.

- Dit is de laatste stap voordat uw account is gekoppeld. Wanneer de gegevens kloppen, de algemene voorwaarden zijn geaccepteerd, én u op 'Ja, creëer mijn account' heeft geklikt, is uw account gekoppeld aan humanwave.

Stap 6

U krijgt een korte uitleg over de werking van humanwave en daarna kunt u aan de slag.

- Het account is gekoppeld en u kunt beginnen met het gebruiken van humanwave!

Iconen humanwave Voor u verder gaat is het goed de onderstaande tekst door te lezen. Humanwave gebruikt bepaalde kleuren en iconen op verschillende plaatsen in de applicatie. Hieronder vindt u een verklaring voor de meest gebruikte iconen.

plus.JPG: Gebruikt u om nieuwe gegevens aan te maken.

potlood.JPG: Gebruikt u om gegevens te wijzigen.

goedkeuren.JPG  : Open een aanvraag om te beoordelen.

anneren.JPG   : Annuleer een aanvraag (deze komt dan te vervallen). De gegevens bestaan nog wel maar worden niet meer in saldi meegenomen.

weg.JPG : Weggooien/verwijderen. De gegevens zijn dan weg en kunnen niet meer teruggehaald worden.

down.JPG   : Het downloaden van een bestand.

inst.JPG   : Instellingen.

mail.JPG  : Email adres.

telefoon.JPG  : Telefoonnummer.

lok.JPG   : Adres.

: Dit gegeven dient u verplicht in te vullen.

: Inhoud van het veld is niet geldig.

: Verlof, ATV, studieverlof, bijzonder verlof, zwangerschapsverlof, calamiteitenverlof, zorgverlof invoeren.

: Verlof voor dokter/tandarts invoeren.

: Ziek melden.

: Overuren rapporteren.

: Plus of min uren rapporteren.

: Indienen extra gewerkte uren.

: Verlofuren kopen.

: Verlofuren verkopen.

: Declaraties indienen.