Hoe stel ik notificaties en e-mails in?

Wanneer u toegang heeft tot humanwave kunt u de notificaties van het systeem ook per e-mail ontvangen. Deze e-mails dient u zelf in te stellen bij uw persoonlijke instellingen.

Let op: Bepaalde notificaties en e-mails kunt u alleen ontvangen wanneer u daarvoor binnen de organisatie aangewezen bent. Denk bijvoorbeeld aan het goedkeuren van verlof, declaraties of het op de hoogte worden gebracht van het verlopen van een contract. Controleer ook altijd of onder 'Contact' het juiste mail adres staat ingesteld om notificaties te ontvangen:

Stap 1.

Klik op uw eigen naam naast uw foto.

Stap 2.

Controleer of het juiste mail adres staat ingesteld.

Wanneer het mail adres klopt, kunt u doorgaan met het instellen van de notificaties. Dit gaat als volgt:

Stap 1.

Klik op uw naam rechtsboven de pagina.

Stap 2.

Kies vervolgens voor 'Instellingen'.

Stap 3.

Hier ziet u een rijtje met als titel 'Email notificaties' waar u per onderdeel kunt aangeven hoe frequent u een notificatie krijgt via de email. Dit kunt u instellen door op het edit.JPG te klikken. Dit kunt u doen voor:

- Verlof en verzuim.

- Declaraties.
- Herinneringen.
- Uren registratie.

Indien u kiest voor:
  • Per verzoek; dan wordt voor ieder verzoek dat naar u gestuurd wordt een e-mail verstuurd. (voor verlof wordt ook een aanvraag in uw agenda gemaakt)
  • Per dag; de verzoeken van de vorige dag worden verzameld en 's ochtends rond zeven uur naar u gemaild.
  • Per week; de verzoeken van de vorige week worden maandagochtend verzameld en 's ochtends rond zeven uur naar u gemaild.
  • Geen mail; u ontvangt geen mail.

Let op: Uw persoonlijke profiel is ook echt persoonlijk. Uw werkgever kan de gegevens die op uw persoonlijke profiel staan niet inzien. Het veranderen van gegevens op het persoonlijke profiel wordt dus ook niet door uw werkgever opgemerkt.