Hoe voeg ik ATV rechten toe aan een medewerker en hoe kan ik deze wijzigen?

Wanneer u ATV rechten (arbeidstijdverkorting) aan een medewerker toe wilt voegen die deze rechten nog niet had, dan volgt u de volgende stappen:

Stap 1

Ga naar de hoofdpagina van uw organisatie. Dit doet u door op de organisatienaam te klikken.

Stap 2

Klik op de naam van de medewerker waarvan u de verlofrechten wilt instellen of wijzigen.

Stap 3

In het profiel van de medewerker klikt u links in het menu op 'Arbeidsrelatie'.

Stap 4

Voor het toevoegen van de ATV klikt u op het plusje naast de tabbladen.

Stap 5

Vervolgens krijgt u een scherm te zien waar u ATV moet selecteren om door te gaan.

Stap 6

Wanneer u vervolgens op 'Volgende' klikt, komt u bij het scherm terecht waar u de wijzigingen betreffende de ATV kunt instellen.

Stap 7

Klik op 'Bewaar' om de wijzigingen op te slaan.

Wanneer u de ATV rechten van een medewerker wilt wijzigen, dan doet u het volgende:

Wanneer de ATV- rechten al eerder zijn toegevoegd bij het aanmaken van het contract of het toevoegen van de medewerker, dan ziet u deze informatie bij de Afspraken van deze medewerker staan. Deze zijn te wijzigen door op het potloodje rechts te klikken. Door hierop te klikken komt u op hetzelfde scherm terecht als hierboven is besproken en kunt u de gewenste wijzigingen aanbrengen.