Hoe maak ik meerdere bedrijven (BV's) aan?

In humanwave heeft u de mogelijkheid om in uw organisatie meerdere bedrijven aan te maken. Wanneer meerdere BV's onder één organisatie of bedrijf vallen hoeft u niet voor elk bedrijf een nieuw humanwave account aan te maken, maar kunt u deze eenvoudigweg onder de organisatie hangen. Per bedrijf kunt u weer medewerkers toevoegen en hen eventueel verlonen. Hoe u bedrijven toevoegt, wordt hieronder beschreven.

Stap 1

Ga naar de hoofdpagina van uw organisatie.

Stap 2

Klik op hetinst.JPG naast de organisatienaam om naar de instellingen van de organisatie te gaan.

Stap 3

Om een nieuw bedrijf aan te maken klikt u in het linker menu bij 'Bedrijven' op .

Stap 4

In de schermen die volgen (2 totaal) kunt u aangeven hoe uw bedrijf eruit moet komen te zien. Wanneer u aan het einde op bewaar klikt, is uw bedrijf in humanwave aangemaakt.