Hoe genereer ik loonstroken?

In het salarisproces is het mogelijk om loonstroken per medewerker te genereren. Medewerkers kunnen hun loonstroken in hun documenten inzien en downloaden nadat deze in het organisatiemenu zijn gegenereerd. Hoe dit in zijn werk gaat, kunt u hieronder lezen.

Stap 1

Ga naar de hoofdpagina van uw organisatie.

Stap 2

Klik links in het menu op 'Salaris'.

Stap 3

Kies in de rij tabbladen voor 'Loonstroken'.

Stap 4

Klik op  en selecteer de periode waarover u de loonstroken wilt genereren.

• Als u alleen wilt controleren of de loonstroken correct zijn, kies dan bij type voor 'Controle'. Als u de stroken met uw medewerkers wilt delen, dan kiest u voor 'Definitef'.
    (Mocht u toch nog een fout tegegenkomen, dan kunt u de stroken opnieuw genereren, de bestaande stroken worden dan overschreven).
  • In het tekstveld rechtsboven naast uw naam verschijnt een melding dat de berekening van de loonstrook is begonnen.

• Wanneer de berekening gereed is krijgt u weer een melding. In deze notificatie kunt u op de link van de loonstrook klikken.

De gegenereerde loonstroken van alle medewerkers komen per aangemaakte periode in één bestand te staan. Deze vindt u terug in het overzicht onder 'Loonstroken'. Per medewerker is de zojuist gegenereerde loonstrook in te zien onder 'Documenten' in het linker menu.