Stap 3: Personaliseer uw organisatie

U kunt het logo van uw organisatie en bedrijven toevoegen in humanwave. Ook foto's van medewerkers en locaties kunnen worden toegevoegd.

U kunt het logo toevoegen door te klikken op de afbeelding die naast uw organisatienaam staat:

U krijgt een scherm te zien, waar u op 'Choose file' kunt klikken om een logo van uw eigen organisatie te uploaden.

Nadat u op 'Bewaar' heeft geklikt zal uw logo in het venster te zien zijn. Deze afbeelding zal ook op de loonstroken van uw organisatie verschijnen.

Het toevoegen van foto's bij medewerkers, locaties en bedrijven werkt volgens hetzelfde principe. U klikt op de afbeelding en upload de gewenste foto of afbeelding.