Hoe voer ik declaraties in?

U kunt vanuit uw dashboard 24/7 online verschillende soorten declaraties invoeren. Uw ingediende declaratie wordt automatisch verstuurd naar degene die deze moet goed- of afkeuren.

Stap 1

Ga naar uw dashboard in humanwave door op 'Home' te klikken.

Stap 2

Klik bij 'Aanvragen en meldingen' op de afbeelding van het euro-teken.

Stap 3

Kies om welke soort declaratie het gaat (eten en drinken, kilometers, openbaar vervoer, parkeren, telefoon, kantoor benodigdheden, andere kosten).

Stap 4

Voer de datum, omschrijving en eventuele kilometers in.

Stap 5

Klik op 'Bewaar'.

Uw ingediende declaratie is nu terug te zien in uw activiteitenlijst en onder 'Declaraties' op uw dashboard.

• De status van uw ingediende declaratie kunt u volgen op uw dashboard onder 'Declaratie'. Voor specificaties klikt u op 'Toon alle declaraties'.

• Wanneer uw declaratie is goedgekeurd krijgt u een notificatie. Uw declaratie komt vervolgens op de takenlijst van de organisatie om afgehandeld te worden.
  • Wanneer uw declaratie betaald is kunt u de betaal datum van deze declaratie terug vinden in het scherm 'Declaraties' in uw persoonlijke pagina.