Hoe log ik voor de eerste keer in?

Voordat u gebruik kunt maken van humanwave dient u een account te koppelen aan humanwave. Hoe u dit account koppelt en wat er nog meer moet gebeuren, is in deze help file te lezen.

• Wat heb ik nodig?

Humanwave gebruikt Google-accounts, Microsoft-accounts, Exact-accounts en Facebook-accounts voor het herkennen van de gebruikers. Mocht u een van deze accounts nog niet hebben raden wij u aan deze aan te maken. U kunt hiervoor een van de volgende links gebruiken:

Google-account

https://accounts.google.com/SignUp

Facebook account

www.facebook.com

Microsoft account

http://account.live.com

Exact online

http://www.exact.com/nl/exact-online/

Microsoft-account

Een Microsoft-account bestaat uit een combinatie van een e-mailadres en een wachtwoord dat u gebruikt om u aan te melden bij services als Hotmail, Messenger, Skydrive, Windows Phone, Xbox LIVE of Outlook.com. Als u al een e-mailadres en wachtwoord gebruikt om u bij deze of andere services aan te melden, dan kunt u dit account gebruiken om in te loggen in humanwave.

• Hoe log ik in?
U bent door uw manager uitgenodigd om gebruik te maken van humanwave. Deze uitnodiging krijgt u per e-mail.

Stap 1.

Ga naar de e-mail die u van humanwave heeft ontvangen.

Stap 2

Klik op deze link om humanwave te openen in uw browser.

https://app.humanwave.nl/invitation/accept/*******************

- Wanneer u op deze link klikt, wordt u doorverwezen naar de website van humanwave. Bovenstaande link doet het niet, omdat op de plaats van de sterretjes een persoonlijke code hoort te staan. Uw link kunt u vinden in uw persoonlijke mail.

Stap 3

Vervolgens kunt u kiezen hoe u wilt inloggen in humanwave.

U kunt inloggen wanneer u een Google+, Facebook, Microsoft of Exact account heeft. Indien u deze nog niet heeft dient u deze eerst aan te maken.

U kunt er later alsnog voor kiezen om met een ander type account in te loggen.

Kies het juiste account waarmee u in wilt loggen.

- Inloggen met een van de bovengenoemde accounts doet u door ook het bijbehorende wachtwoord in te voeren. Bijvoorbeeld: U heeft een gmail account met als gebruikersnaam 'humanwave@gmail.com' en met 'humanwave' als wachtwoord. Deze inloggegevens zijn dan hetzelfde als voor het account dat u gebruikt om humanwave te gebruiken.

Stap 4

Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

- In het geval van het voorbeeld bij stap 2: Log in met 'humanwave@gmail.com' als gebruikersnaam en 'humanwave' als wachtwoord.

Stap 5

Vervolgens klikt u op 'Accepteren'.

- Dit is nodig om het account te koppelen aan humanwave.

Stap 6

In het volgende scherm controleert u aan de linkerkant uw emailadres en aan de rechterkant uw identiteit.

Wanneer deze kloppen, vinkt u 'Ik accepteer de algemene voorwaarden' aan en klikt u op 'Ja, creëer mijn account'.

- Dit is de laatste stap voordat uw account is gekoppeld. Wanneer de gegevens kloppen, de algemene voorwaarden zijn geaccepteerd, én u op 'Ja, creëer mijn account' heeft geklikt, is uw account gekoppeld aan humanwave.

Stap 7

U krijgt een korte uitleg over de werking van humanwave en daarna kunt u aan de slag.

- Het account is gekoppeld en u kunt beginnen met het gebruiken van humanwave!

Let op! U zult pas toegang hebben tot humanwave wanneer u alle stappen uit de mail doorlopen heeft.