Hoe gebruik ik mijn dashboard?

Als u inlogt in humanwave komt u op een dashboard met een samenvatting van uw gegevens en aanvragen. U kunt op dit scherm ook verlof aanvragen, uzelf ziek melden en declaraties indienen. In onderstaande stappen wordt gespecificeerd wat u in uw eigen dashboard kunt doen.

Let op: Om toegang te krijgen tot uw dashboard dient u hiervoor door uw werkgever uitgenodigd te worden. Wanneer u nog geen uitnodiging heeft ontvangen, raden wij u aan contact op te nemen met uw werkgever.

Aanvragen en activiteiten

In de 'Aanvragen en activiteiten' kunt u alle activiteiten die op u betrekking hebben inzien. De meest recente activiteiten zijn te zien op uw dashboard. Voor uitleg over de iconen die humanwave gebruikt voor het aanvragen van verlof, indienen van declaraties en het melden van ziekte, klikt u hier. Voor een overzicht van alle activiteiten klikt u op 'Ga naar activiteiten':

Planning

In uw dashboard ziet u in één oogopslag hoeveel verlofdagen u nog tegoed heeft, hoeveel dagen u ziek bent geweest in het afgelopen jaar en hoeveel dagen bijzonder verlof u heeft opgenomen. Ook de actuele dagplanning wordt in dit venster weergegeven. Wanneer u behalve uw actuele planning ook uw eventuele voorgaande planningen wilt inzien of een helder jaaroverzicht wilt, klikt u op 'Ga naar planning'.

Laatste loonstrook

Indien u verloond wordt via humanwave wordt altijd de meest recente loonstrook op uw dashboard getoond. Wanneer u hierop klikt krijgt u deze geopend in een nieuw venster. Het is tevens mogelijk uw loonstrook in .pdf te downloaden en op te slaan op uw computer. Zo kunt u uw eigen administratie bijhouden. Wanneer u al uw loonstroken wilt inzien klikt u op 'Toon alle documenten'. U komt dan in het scherm waar al uw documenten worden getoond. Behalve loonstroken kunt u ook uw contracten, kopieën van paspoorten, beoordelingsgesprekken en algemene documenten inzien.

Declaraties

Wanneer u declaraties heeft ingediend, wordt de status van deze declaraties in een overzicht weergegeven. Dit zijn declaraties die de afgelopen 30 dagen zijn ingevoerd. Voor specificaties van de status van deze declaraties klikt u op 'Toon alle declaraties'.

Relaties

Op het dashboard worden uw manager en de eerste vier collega's getoond. Indien u alle collega's wilt zien, dan worden deze getoond als u op de link 'Toon alle relaties' klikt.

Extra: Taken voor vandaag

Wanneer u beschikt over het urenpakket van humanwave, bijvoorbeeld voor uw project management, dan vindt u aan de rechterkant van het dashboard het kopje 'Taken voor vandaag'. Hier kunt u de taken en locatie van de werkzaamheden vinden. Tevens kunt u zich hier direct in- en uitchecken door op 'Start' te klikken.

Persoonlijk dossier
Alle links in uw dashboard leiden u naar uw online personeelsdossier. Om direct naar uw personeelsdossier te gaan klikt u op uw naam naast uw profielfoto.

Om vanuit uw personeelsdossier terug te keren naar uw dashboard klikt u links bovenaan op 'Home'.