Wanneewordt mijn verlofsaldo bijgewerkt?

Het is fijn om te weten hoeveel verlof u nog heeft tot het einde van het jaar of tot het einde van uw contract. Humanwave berekent uw verlofopbouw en geeft het totaal aantal verlofdagen in een keer zodat u weet hoeveel verlof u aan kunt vragen. Hieronder staat beschreven hoe en wanneer het verlofsaldo wordt bijgewerkt.

Stap 1.
Ga naar uw dashboard in humanwave door op 'Home' te klikken.

Stap 2.
Uw verlofsaldo staat centraal bovenaan de pagina.

Stap 3.

Voor een meer gedetailleerd overzicht van het verlofsaldo gaat u naar uw planning op de profiel pagina. Daar ziet u onder andere voor welke periode het verlof is opgebouwd en waaruit het verlof op dit moment bestaat.
Om hier te komen, klikt u op uw naam links boven naast uw foto.

Stap 4.

Vervolgens klikt u op 'Planning' in het linker menu

Stap 5.

Selecteer 'Jaar' in het menu boven het schema.

Stap 6.

U krijgt het volgende schema te zien:

• Onderaan dit schema is alle informatie betreffende het verlof te vinden:

Stap 7.

Door op 'Toon meer' te klikken (zie afbeelding hierboven) kunt u meer details vinden betreffende de opbouw van het verlof, het reeds gebruikte verlof en de openstaande verzoeken.

Verlof goedgekeurd

Wanneer de verlofaanvraag wordt goedgekeurd zal het nieuwe verlofsaldo op uw dashboard verschijnen. Tot die tijd wordt uw ingediende verlof gearceerd weergegeven in het jaarschema:

Wanneer deze is goedgekeurd, ziet het verlof er als volgt uit in het jaarschema: