Hoe wijzig ik de functie van een medewerker?

De functie van een medewerker kunt u in het contract wijzigen. Het is echter ook mogelijk dat de functie wijzigt omdat de medewerker een nieuw contract krijgt. Deze help file gaat over het wijzigen van de functie van een medewerker zonder dat de medewerker een nieuw contract krijgt.

Let op: Het is van belang te weten dat het 'wijzigen van een functie' betekend dat de huidige functie daarmee gewijzigd wordt, en dus niet meer in het contract terug te zien in. Het bewerken kunt u doen wanneer de ingevoerde functie niet juist was en de juiste functie nu ingevoerd wordt. Wanneer u een 'nieuwe functie' toevoegt, blijft de huidige functie wel zichtbaar in het contract van de medewerker.

Stap 1

Ga naar de hoofdpagina van uw organisatie:

Stap 2

Klik op de naam van de medewerker waarvan u de functie wilt wijzigen:

Stap 3

Ga naar de 'Status' van de medewerker en klik op potlood.JPG om de status (en daarbij de functie) aan te passen.

Stap 4

Selecteer in het venster de nieuwe functie in door op het pijltje rechts naast 'Functie' te klikken: