Hoe exporteer ik journaalposten?

Naast de export naar o.a. Exact en Minox, kunt u de journaalposten ook naar Excel of .pdf exporteren. Hoe u dit doet, staat hieronder uitgelegd.

Stap 1

Ga naar de hoofdpagina van uw organisatie.

Stap 2

Klik links in het menu op 'Salaris'

Stap 3

Kies in de rij tabbladen voor 'Journaalposten'.

Stap 4

Selecteer de gewenste waarden waarvoor de journaalpost getoond wordt. U kunt bijvoorbeeld per afdeling, medewerkers, individuele medewerker, periode en bedrijf een journaalpost draaien.

Stap 5

Klik links op 'Verversen'.

Stap 6

U krijgt nu de journaalposten in een overzicht te zien. Naast 'Verversen' ziet u nu ook 'Exporteer naar PDF' en 'Exporteer naar Excel' staan.