Hoe log ik in met een ander account?

Het is in humanwave mogelijk om meerdere accounts te koppelen. Hoe u een account toevoegt, staat hieronder uitgelegd.

Stap 1
Klik in uw dashboard rechtsboven op uw naam om naar uw persoonlijke profiel te gaan.

Stap 2
U komt op het tabblad 'Persoonlijk' terecht.

Stap 3
Klik op het plusje naast 'Identiteiten'.

Stap 4

In het scherm dat verschijnt kunt u kiezen wat voor account u toe wilt voegen. U kunt kiezen uit de volgende account types:

Stap 5

Er wordt een nieuw venster geopend waarin u door Google, Microsoft of Facebook wordt gevraagd uw wachtwoord te verifiëren.

Wanneer u deze stappen heeft doorlopen kunt u in het vervolg ook inloggen via het zojuist gekoppelde account.