Hoe kan ik een medewerker inzicht geven in het rooster van de organisatie?

Het kan voorkomen dat u uw medewerkers inzicht wilt geven in wie er aan- of afwezig is binnen de organisatie. Hiervoor dient u de betreffende medewerker extra rechten te geven. Dit doet u door in 'Autorisatie' de rol 'Administratief Medewerker' aan de medewerker te koppelen voor alle locaties.

Dit gaat als volgt:

Stap 1

Ga naar de hoofdpagina van de organisatie:

Stap 2

Ga in het linker menu naar 'Autorisatie'.

Stap 3

Klik vervolgens op hetpotlood.JPGachter de naam van de medewerker die u een bepaalde rol wilt geven.

Stap 4
Selecteer de juiste rol voor de medewerker door op het pijltje te klikken (zie afbeelding hieronder) en klik vervolgens op 'Bewaar' om de veranderingen te bewaren.