Hoe exporteer ik een journaalpost naar Exact?

U kunt de journaalpost naar Exact online exporteren. Dit kunt u doen voor zowel het salaris als voor de declaraties.
Hiervoor dient u de volgende handelingen te verrichten:

Stap 1

Ga naar Rapporten -> 'In/Export' en kies voor Exact, Exporteer journaalposten.

Stap 2

Kies de periode, het dagboek en het type journaalpost (declaraties of salarisboekingen).

Stap 3

Geef een omschrijving voor het bestand dat wordt aangemaakt (zodat u het makkelijk kan terug vinden).

Stap 4

Selecteer de financiele boekdatum.

Stap 5

Kies voor 'Genereer'.

Er zal nu op de achtergrond een bestand gegenereerd worden.
Dit bestand vindt u terug in de organisatie documenten met de omschrijving die u eerder heeft meegegeven.
Dit bestand dient gedownload te worden en kan vervolgens in Exact online geïmporteerd worden.