Hoe exporteer ik een journaalpost naar Minox?

U kunt de journaalpost naar Minox exporteren.
Hiervoor dient u de volgende handelingen te verrichten:

Stap 1

Ga naar rapporten/'In/Export' en kies voor Minox, Exporteer journaalposten.

Stap 2

Kies de periode en het type journaalpost (declaraties of salarisboekingen).

Stap 3

Geef een omschrijving voor het bestand dat wordt aangemaakt (zodat u het makkelijk kan terug vinden).

Stap 4

Selecteer de financiële boekdatum.

Stap 5

Kies voor 'Genereer'.

Er zal nu op de achtergrond een bestand gegenereerd worden.
Dit bestand vindt u terug in uw documenten met de omschrijving die u eerder heeft meegegeven.

Dit bestand dient gedownload te worden en kan vervolgens in Minox geïmporteerd worden.