Hoe wijzig ik het logo van de organisatie?

U kunt in humanwave een logo toevoegen aan de organisatie. Ga hiervoor naar de organisatie en klik bovenaan op de foto om een profielfoto toe te voegen.

Wanneer u op de foto klikt kunt een bestand kiezen wanneer u deze selecteert zal de profiel veranderen.

U kunt de foto aanpassen op de volgende manier:

Stap 1

Ga naar de hoofdpagina van de organisatie:

Stap 2

Klik in de menubalk op 'Foto's'.

Stap 3

Voeg hier een nieuwe foto door op  te klikken.

Stap 4

Kies een bestand en klik op bewaar.

Stap 5

Selecteer de foto die u heeft toegevoegd, deze opent zicht nu in een nieuwe scherm.

Stap 6

Onder de foto staat nu de knop 'gebruik als profiel foto'.

Hetzelfde kunt u doen voor de locatie en voor de profiel foto van de medewerkers. Let wel op dat de foto's hier in de documenten van de locaties of medewerkers komen te staan en niet in de documenten van de organisatie.