Hoe plaats/wijzig ik mijn profielfoto?

U kunt in humanwave uw eigen profielfoto toevoegen. Ga hiervoor naar uw profielkaart en klik bovenaan op de foto om een profielfoto toe te voegen. De profielfoto's kunnen alleen ingesteld worden door medewerkers met een HR Manager of Supervisor rol.

Wanneer u op de foto klikt kunt u een bestand kiezen. Wanneer u deze selecteert zal de profiel foto veranderen.

U kunt de foto aanpassen op de volgende manier:

Stap 1

Ga naar uw profielkaart.

Stap 2

Klik in de menubalk op 'Foto's'.

Stap 3

Voeg hier een nieuwe foto door op  te klikken.

Stap 4

Kies een bestand en klik op bewaar.

Stap 5

Selecteer de foto die u heeft toegevoegd, deze opent zicht nu in een nieuwe scherm.

Stap 6

Onder de foto staat nu knop 'gebruik als profiel foto'.

Let op: Er zijn twee plekken om een profiel toe te voegen. Bovenstaande is voor de organisatie en u zelf.

Daarnaast kunt u op dezelfde manier een profiel foto toevoegen bij u persoonlijk instellingen. Deze is alleen voor uzelf zichtbaar. Dit doet u op dezelfde manier wanneer u op uw eigen naam klikt op de zwarte balk die rechts bovenaan staat: