Hoe betaal ik declaraties uit (zonder salaris module)?

Nadat declaraties zijn ingevoerd door de medewerker en goedgekeurd zijn door de daarvoor verantwoordelijke medewerker, kunnen deze worden uitbetaald. De goedgekeurde declaraties worden dan getoond
'Declaraties'

Stap 1

Ga naar de hoofdpagina van uw organisatie.

Stap 2

Klik links in het menu op 'Declaraties'.

Stap 3

Kies in de rij tabbladen voor 'Afhandelen' waar goedgekeurde declaraties worden getoond.

Stap 4

Voordat u de declaratie uitbetaald kunt u deze nog controleren en eventueel afkeuren als gegevens onjuist zijn.

Stap 5

Vink de declaraties die u wilt uitbetalen aan en klik op 'Geselecteerde items afhandelen'.

Stap 6

Bij 'Van' wordt standaard het rekeningnummer getoond wat u bij de instellingen van de organisatie of het bedrijf heeft ingevoerd. Vervolgens voert u de datum in waarop de declaratie uitbetaald moet worden.

Stap 8

Wanneer u op 'Volgende' klikt ziet u de naam en het bankrekeningnummer van de werknemer (wanneer deze niet gevonden kan worden moet die eerst toegevoegd worden in het profiel van de werknemer).

Stap 9

Nadat u op 'Bewaar' klikt komt deze onder tabblad 'Betalingen' te staan.

Stap 10

Kies achter de betaling voor 'Download bestand'. Wij raden u aan om het bestand te hernoemen zodat u deze eenvoudiger kunt terugvinden. Het bestand selecteert u vervolgens bij het importeren van betalingen naar uw online bankomgeving waar u de uitbetaling kunt afronden.