Hoe kan ik verlof en/of declaraties afhandelen?

Wanneer u meer rechten heeft in humanwave om aanvragen van medewerkers af te handelen krijgt u een notificatie in humanwave wanneer er een aanvraag is ingediend.

Deze notificaties worden boven in humanwave aangegeven bij het uitroepteken naast uw eigen naam:

Om een totaal overzicht te krijgen van alle openstaande aanvragen doet u het volgende:

Stap 1
Ga naar het werknemersportaal door in de bovenste balk op 'werknemer' te klikken.

Stap 2
Onder 'Aanvragen en Activiteiten' ziet u de aanvragen staan.

Stap 3
Selecteer onder Aanvragen en Activiteiten 'Open' om alle openstaande aanvragen te kunnen zien. Achter elke aanvraag ziet u
 staan. Wanneer u hier op klikt kunt u de aanvraag bewerken, goedkeuren of afwijzen (met eventuele notities).

Let op: Wanneer u de rol HR manager of Supervisor heeft, dan krijgt u uw eigen verzoeken ter goedkeuring. Indien staat ingesteld dat verzoeken ter goedkeuring worden aangeboden bij 'manager van medewerker' en de medewerker heeft een HR manager of Supervisor rol, dan komt het verzoek bij zowel de manager van de medewerker als de medewerker zelf terecht ter goedkeuring.