Hoe kan ik het verlofsaldo van een medewerker corrigeren?

Het kan voorkomen dat een medewerker een aantal uur verlof heeft opgenomen maar toch in overleg weer eerder is gaan werken. Er zijn verschillende situaties te bedenken waarbij het verlof achteraf moet worden gecorrigeerd.

Wanneer het verlof niet meer klopt bij een medewerker kan er een correctie worden gemaakt. Dit gaat als volgt:

Stap 1

Ga naar de hoofdpagina van uw organisatie. Dit doet u door te klikken op de naam van de organisatie.

Stap 2

Ga in het linker menu naar 'Verlof en verzuim'.

Stap 3

Selecteer het tabblad 'Verlofsaldo'.

Stap 4

Voor het corrigeren van het verlof klikt u bij de betreffende medewerker op.

Stap 5

In het venster dat verschijnt kunt u wijzigingen aanbrengen. Voor een correctie kunt u onderin bij 'Andere correcties' de uren invullen die u wilt corrigeren.

Wanneer u de correctie opslaat zal het saldo van de medewerker worden aangepast.