Hoe voeg ik een sjabloon toe aan mijn organisatie?

Om een sjabloon toe te voegen aan de organisatie, volgt u de volgende stappen

Stap 1

Ga op organisatie niveau naar 'Documenten'.

Stap 2

Kies voor de  (document toevoegen).

Stap 3

Geef het document een naam (bijvoorbeeld Contract sjabloon bepaalde tijd).

Stap 4

Kies bij type "Contract sjabloon".

Stap 5

Bij "Wie kan het zien?"  kies voor alleen "Beheer".

Stap 6

Klik vervolgens op 'Bestand toevoegen'. Voeg het contract sjabloon toe.

Stap 7

Klik op 'Bewaar'. Het contract sjabloon is toegevoegd aan de documenten van de organisatie en kan worden gebruikt.

Let op: U kunt alleen bestanden van het type .docx gebruiken. Andere extensies worden niet ondersteund.