Hoe voeg ik uren toe aan een project?

Wanneer uw organisatie gebruik maakt van projecten en u moet uren aan projecten en taken toevoegen, kunt u dit doen via uw profielkaart of via uw planning.

Stap 1
Ga naar uw dashboard in humanwave.

Stap 2
Aan de rechterkant ziet u de taken en projecten staan waar u aan gekoppeld bent.

Stap 3
Klik op denieuwe.JPGom de uren van vandaag in te vullen of maak gebruik van de start/stop knop wanneer u begint en stopt:

Stap 4
Als u naar uw eigen planning gaat kunt u in het tabblad 'Week' ook uren toevoegen en inzien door op het plus-teken te klikken bovenaan de dag:

Stap 5
Wanneer u de uren wilt wijzigen klikt u in de planning op het groene vlak waar de taak staat geregistreerd.