Ik weet mijn inloggegevens niet meer

Om in te loggen in humanwave kunt u gebruik maken van een Google, Facebook, Microsoft (o.a. Outlook en hotmail) en een Exact account.

Wachtwoord vergeten:

Wanneer u het wachtwoord niet meer weet kunt u bij Google, Facebook, Microsoft (o.a. Outlook en hotmail) of het Exact account dat u gebruikt zelf het wachtwoord opvragen/herstellen. Als dit niet lukt kunt u bij uw organisatie vragen of ze uw huidige uitnodiging in willen trekken en u opnieuw willen uitnodigen. Humanwave is wegens privacy redenen niet bevoegd om dit te doen.

Account vergeten:

Wanneer u het account vergeten bent kunt u contact opnemen met humanwave. Wij kunnen dan zien welk account/adres u gebruikt om in te loggen in humanwave.