Hoe kan ik instellen wie in de organisatie wat kan goedkeuren?

Voor alle zaken rondom verlof en verzuim lees direct hieronder verder, voor instellingen rondom declaraties scroll naar beneden.

Verlof en verzuim

Stap 1

Ga naar de hoofdpagina van uw organisatie:

Stap 2

Klik rechts naast de organisatienaam op het tandwieltje om naar de instellingen van de organisatie te gaan:

Stap 3

Kies in de rij tabbladen voor 'Verlof en verzuim'. Kies vervolgens het component dat u wilt aanpassen. Klik vervolgens op  achter het component dat u aan wilt passen. Hier kunt u aangeven wie wat goed moet keuren. In de afbeelding hieronder is 'Overwerk' als voorbeeld genomen.

overwerk%20aanpassen.tiff

• U kunt hier selecteren wie goedkeurt: Manager (medewerker), HR manager of geselecteerde medewerker.

Manager (medewerker): Dit is de manager die gekoppeld is aan de medewerker onder het menu 'Relaties'.

HR manager: De medewerker die de rol HR manager heeft onder het menu 'Autorisatie'.

Geselecteerde medewerker: U kunt hier een medewerker selecteren zonder dat deze extra rechten heeft of gekoppeld is aan de medewerker als manager.

Declaraties

Voor declaraties gaat dit op dezelfde manier. Dit is in de instellingen te vinden onder het tabblad 'Declaraties' in plaats van 'Verlof en verzuim':