Hoe koppel ik een projectlid aan een taak?

Let op: Een medewerker dient eerst toegevoegd te zijn aan een project voor deze aan een taak kan worden toegewezen.

Stap 1

Klik op het  achter de taak.

Stap 2

In het scherm dat verschijnt klikt u op het pijltje achter 'Selecteer een medewerker'.

Stap 3

Een andere optie is om alle projectleden aan de taak te voegen via de optie 'Alle leden'.

Stap 4

Geef aan vanaf welke datum tot en met welke datum de medewerker moet worden ingedeeld op deze taak.

Stap 5

Vul in hoeveel uren de medewerker word ingedeeld op de taak.

Stap 6

Klik op "Bewaar" om de taak op te slaan.