Hoe stuur ik mijn uren door naar mijn leidinggevende?

U kunt uw gewerkte uren ter goedkeuring sturen naar uw leidinggevende. Er zijn twee plekken van waaruit u uw uren kunt versturen; de Planning en de Uren registratie. Hoe u dit doet, vindt u in deze help file.

Via de Uren registratie

Wanneer u in het linker menu kiest voor 'Uren registratie' en vervolgens naar het tabblad 'Week' gaat, vindt u een knop met 'Verstuur'. De knop 'Verstuur' wordt enkel beschikbaar wanneer er daadwerkelijk uren geschreven zijn in de week die u geselecteerd heeft.

Via Planning

Wanneer u in het linker menu kiest voor 'Planning' en vervolgens naar het tabblad 'Week' gaat, kunt u direct vanuit uw planning na het invullen van de gewerkte uren de uren versturen. Dit doet u door op 'Verstuur uren registratie' te klikken: