Hoe pas ik de vervaltijd van de ATV opbouw aan?

Bij ATV opbouw kunt u aangeven na hoeveel jaar de opbouw moet komen te vervallen.

U kunt hier kiezen voor 0 jaar (het verlof verloopt het huidige verlofjaar), 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar.

Dit past u aan door te gaan naar:

Stap 1

De hoofdpagina van de organisatie. Dit doet u door te klikken op de organisatienaam.

Stap 2

Vervolgens klikt u op het tandwieltje naast de organisatienaam om naar de instellingen van de organisatie te gaan.

Stap 3

Ga naar het tabblad 'Verlof en verzuim'.

Stap 4
Klik op het potloodje rechts achter 'ATV'.

Stap 5

Er verschijnt een nieuw scherm. Klik op het pijltje naast 'Verloopt in'. Selecteer in het rijtje dat verschijnt het aantal jaar (0, 1, 2 of 3) dat het duurt voordat het opgebouwde ATV vervalt.

Stap 6

Klik op 'Bewaar' om de wijzigingen op te slaan.