Hoe stel ik BTW in bij declaraties?

U kunt de mogelijkheid voor het toevoegen van BTW aan declaraties in stellen via:

Stap 1

Ga naar de hoofdpagina van de organisatie door op de organisatienaam te klikken.

Stap 2

Klik op het tandwieltje rechts naast de organisatienaam om naar de instellingen van de organisatie te gaan.

Stap 3

Ga naar het tabblad 'Declaraties'.

Stap 4

Klik op het potloodje achter 'BTW'.

Stap 5

Klik het selectievakje achter "BTW" aan om de instelling te activeren.

Stap 6

Koppel de grootboekrekening die gekoppeld dient te worden aan de BTW van declaratie.

Stap 7

Geef de codes voor laag en hoog tarief (inclusief BTW) in die u gebruikt in uw boekhoudpakket. Indien u deze waarden niet weet, dan kunt u tijdelijk 6 en 21 vullen.

Stap 8

Klik op "Bewaar" om de instellingen op te slaan.