Humanwave maakt voor sommige functionaliteiten gebruik van popups. Helaas worden deze in veel gevallen standaard geblokkeerd door de meeste internet browsers.

Hieronder een stap voor stap hoe deze popup blockers uit te schakelen zijn.

Pop ups blokkeren uitschakelen in Internet explorer

Pop up blocker aanzetten in internet exporer
Uw pop-up blocker staat standaard aan in Internet Explorer.
Als u deze functie wilt uitschakelen of opnieuw wilt inschakelen, voert u de volgende stappen uit:

1. Klik op de knop Extra(Tools) en klik vervolgens op Pop-up blokkering.
  2. Kies een van de getoonde opties:
  • Klik op Pop-up blokkering uitschakelen
  • Klik op Pop-up blokkering inschakelen

Pop-ups weergeven in tabbladen

Pop up weergeven in tabbladenPop-ups worden standaard weergegeven in nieuwe vensters (windows). Als u pop-ups in tabbladen wilt weergeven dan kan dat:

1. Klik op de knop Tools (Extra) en klik vervolgens op Internetopties.
  2. Klik op het tabblad General (Algemeen) en klik in de sectie Tabs (Tabbladen) op Settings (Instellingen).
  3. Klik in de pop-up sectie op de gewenste instelling voor de pop-ups.

Pop ups blokkeren uitschakelen in Firefox

Pop up blocker aanzetten in Firefox
Om in Firefox de pop-ups aan of uit te zetten doe het volgende:

1. Klik op extra (Tools)
  2. Klik op Options
  3. Ga Naar tabblad Inhoud (Content)
  4. Zet het vinkje uit bij Block pop-up windows om deze uit te zetten

Sommige websites gebruiken juist pop-ups om extra (gewenste) informatie te tonen. Om deze pop-ups toch te kunnen tonen is het mogelijk om uitzonderingen (exceptions) toe te voegen. Klik op Exceptions om de website adressen voor de uitzonderingen op te geven.

Pop ups blokkeren met Google Chrome

google chrome settings pop-upGoogle Chrome kan pop-ups blokkeren, zodat deze niet automatisch worden weergegeven en uw scherm vullen. Wanneer de browser pop-ups van een site blokkeert, wordt het pictogram pop-up geblokkeerd in de adresbalk weergegeven. Klik op het pictogram om de pop-ups te bekijken die zijn geblokkeerd, of om pop-up-instellingen te beheren voor de site.

1. Klik rechtsboven aan de pagina op google chrome settings
  2. klik op Instellingen (Settings)
  3. Klik onder aan de pagina op Show advanced settings...
  4. Klik in de sectie Privacy op de knop Instellingen voor inhoud (Content settings)
  5. Scrol naar de sectie Pop-ups en geef de voorkeur op.
  6. Klik op de knop Uitzonderingen beheren (Manage exceptions) om uitzonderingen voor websites toe te voegen.

Pop ups blokkeren uitschakelen in Mac Safari

Om in Safari op de mac Pop-ups uit te schakelen gaat u naar de beveiligings instellingen van uw browser (Command ,) of via "Safari - Voorkeuren". Hier kunt u "Blokkeer pop-up venters" uit vinken.