Hoe koppel ik grootboekrekeningen aan mijn reserveringen?

Stap 1

U gaat naar het tabblad 'Grootboekrekeningen' in de Algemene instellingen

Stap 2

Hier controleert u of de grootboekrekeningen bestaan. Indien ze niet bestaan dan voegt u ze met een + toe en voegt u het nummer en de omschrijving van de grootboekrekening toe. Deze gegevens haalt u uit uw financiƫle administratie.

Stap 3

Daarna gaat u naar het tabblad Salaris in de Algemene instellingen. Onderaan in de sectie Reserveringen drukt u op het potlood en selecteert u de juiste grootboekrekeningen. Daarna drukt u achter de grootboekrekening op . Deze werkt de al aanwezige journaalposten bij naar de juiste grootboekrekening.

Stap 4

Daarna kiest u voor Bewaren