Hoe laat ik een reservering vakantiegeld, eindejaarsuitkering of persoonlijkbudget elke periode uitbetalen?

Er zijn twee situaties:

• De medewerker is in dienst en heeft al een reservering staan.
    In dit geval gaat u op de reservering staan in de Arbeidsrelatie van de medewerker en drukt u op het potlood.
    In het eerste scherm kiest u voor Aanpassen vanaf een bepaalde datum (bovenste optie).
    In het tweede scherm kiest u de datum vanaf wanneer dit geldig is én bij 'Elke periode uitbetalen' voor 'Ja'.
  • De medewerker komt in dienst en heeft geen reservering staan.
    In dit geval gaat u de reservering toevoegen dmv het plus-teken.

In de instellingen kiest u voor 'Elke periode uitbetalen'.
    Wanneer u de afspraak bewaart, zal elke periode de reservering op de loonstrook verschijnen.