Hoe zorg ik ervoor dat de reserveringen bij nieuwe medewerkers automatisch gekoppeld worden?

Wanneer de reserveringen bij nieuwe medewerkers automatisch gekoppeld moeten worden, kunt u dit op organisatie niveau instellen. Dit scheelt u werk, omdat u niet elke reservering per medewerker in hoeft te voeren. Hoe u dit instelt, staat hieronder uitgelegd.

Stap 1

Ga naar instellingen van de organisatie en selecteer vervolgens het juiste bedrijf.

Stap 2

Ga naar het bedrijf (de BV) waar de reservering van toepassing is.

Stap 3

Ga naar de tab vaste loonafspraken.

Stap 4

Druk op de + en selecteer de reservering.

Stap 5

Bewaar.

NB: Het vakantiegeld kunt u hier niet selecteren omdat deze automatsch wordt meegenomen.