Hoe betaal ik extra gewerkte uren uit met het salaris na het afhandelen?

Alle uren waarvoor u gekozen heeft dat deze uitbetaald moeten worden, worden klaargezet om uit te betalen.

U vindt deze terug onder Organisatie -> Salaris -> Nog te doen.
Hier kunt u kiezen in welke periode u de uren wilt uitbetalen.
Voorbeeld: Het kan bijvoorbeeld zijn dat u ervoor kiest om de extra gewerkte uren van februari pas in maart uit te betalen.

In dit scherm doet u de volgende handelingen:

Stap 1

In het tabblad 'Nog te doen' in het salarismenu selecteert u de uren die uitbetaald moeten worden.

Stap 2

Vink 'Selecteer alles' aan (indien u alles wilt uitbetalen, anders vinkt u ze per item aan) en kies vervolgens voor 'Geselecteerde items afhandelen'.

Stap 3

U kiest de maand waarin u de uren wilt uitbetalen en daarna voor 'Bewaar'.

Nu worden deze uren als mutaties toegevoegd aan het salaris van de medewerker en berekend.

Voorbeeld:

Als een medewerker 4 uur extra heeft gewerkt in maart, wordt 4 * het uurloon toegevoegd aan het salaris.
Dit ziet de medewerker onderaan zijn/haar strook.