Hoe voer ik een afwijkend aantal voltijd uren in bij een medewerker?

Wanneer u binnen uw organisatie op basis van bijvoorbeeld CAO voltijd 38 uur werkt, is het mogelijk dat een medewerker toch een werkweek van 40 uren werkt volgens zijn contractafspraken. Dit afwijkend aantal voltijd uren is in te stellen en te koppelen aan een functie binnen humanwave. Hoe u dit instelt, staat in deze help file beschreven.

Stap 1

Ga naar de hoofdpagina van de organisatie:

Stap 2

Klik op het tandwieltje rechts naast de organisatienaam om naar de instellingen van de organisatie te gaan:

Stap 3

Kies vervolgens het tabblad 'Functies':

• Voeg via het plusje een nieuwe functie toe en voer het aantal voltijd uren in

Stap 4

Wanneer de functie voor een nieuwe medewerker is:

• Selecteer bij een nieuwe medewerker de zojuist aangemaakt functie¬†
Wanneer het gaat om een reeds bestaande medewerker:
  • via het profiel van de medewerker moet u bij 'Status' de functie wijzigen door op het potloodje te klikken
  • daarna dient u in het scherm "Arbeidsrelatie" bij de specifieke medewerker op het potloodje te klikken achter 'Salaris'
  • Kies daarna voor 'Huidige aanpassen' en wijzig de functie en het FTE naar de juiste waarde.