Declaraties samenvoegen

Wanneer u veel werkt met declaraties van uw medewerkers dan is het handig om deze te bundelen in één betaling. Dit zal u geld besparen doordat er nu geen losse declaraties meer aangeboden hoeven te worden aan de bank.

Stap 1

Ga naar de declaraties van de organisatie door links in het menu 'Declaraties' te kiezen.

Stap 2

Selecteer de declaraties van de medewerker die u wilt samenvoegen en klik op 'Geselecteerde items afhandelen'.

Stap 3

Vink de optie 'Betaling per medewerker' aan om de betalingen samen te voegen.

Wanneer u deze optie uitvinkt dan worden de betalingen los verwerkt.

Stap 4

U kunt door naar het volgende scherm en de betaling 'Bewaren'.

Stap 5

U ziet vervolgens dat de betalingen zijn samengevoegd, aangezien er 'Transacties 1' staat.