Heralloceren van declaraties

Er zijn veel verschillende manieren om declaraties door te boeken naar de financiële administratie. Er wordt ook vaak gebruik gemaakt van verschillende grootboekrekeningen, omdat men een uitsplitsing wenst in de boekhouding. Met het heralloceren van de declaraties kunt u dit moeiteloos doen.

Stap 1

Stel de juiste grootboekrekeningen in bij de 'Algemene instellingen'

Stap 2

Navigeer naar het tabje Declaraties en het kopje 'Heralloceren'.

Stap 3

Klik op de declaratie die u wilt heralloceren en selecteer de juiste grootboekrekening.

Deze laatste actie kan ook uitgevoerd worden tijdens het goedkeuren van een declaratie.