Feestdagen per locatie instellen

De nationale feestdagen zijn al op organisatie niveau toegevoegd. Wilt u echter per locatie de feestdagen instellen bij bijvoorbeeld vestigingen in het buitenland kunt u dat nu ook in humanwave invoeren.

Stap 1

Ga naar de organisatie instellingen.

Stap 2

Klik in de linker kolom op de locatie waarop de instellingen van toepassing moeten zijn.

Stap 3

Selecteer het tabblad 'Feestdagen'

Stap 4

Voor het toevoegen van een feestdag klikt u op In het venster dat geopend wordt geeft u aan om welke 'feestdag of -dagen' het gaat.

Wanneer u de feestdag heeft opgeslagen ziet u deze in het grijs terug komen in de planning van de medewerkers. De medewerkers worden deze dag gewoon doorbetaald.

Mocht het zo zijn dat een aantal van uw medewerkers toch werken op deze dag kunt u dit het beste als overwerk rapporteren in de persoonlijke planning van de medewerker. Zo worden deze uren extra uitbetaald of aan het verlofsaldo toegevoegd (dit ligt aan hoe u overwerk heeft ingesteld in de instellingen van uw organisatie).