Hoe vraag ik overige verlofsoorten aan?

Naast verlof en ATV die van invloed zijn op het verlofsaldo van de medewerker kent humanwave ook andere verlofsoorten.

- Dokter/tandarts (de medewerker moet onder werktijd naar de tandarts of dokter).
- Ouderschapsverlof (de medewerker neemt ouderschapsverlof op).
- Calamiteitenverlof (de medewerker moet op stel en sprong weg door een bijzondere situatie thuis. Voorbeeld: de waterleiding is gesprongen).

- Bijzonder verlof (de medewerker mag wettelijk vrij nemen. Voorbeeld: een familielid gaat trouwen of is overleden).
- Zorgverlof (de medewerker moet zorgen voor een ziek familielid).
- Studieverlof (u bent met de medewerker overeen gekomen dat hij een gedeelte van de werktijd voor studie mag gebruiken).

Een van deze verlofsoorten kunt u op de volgende manier aanvragen:

Stap 1

Ga links bovenin naar 'Home' (of naar 'Werknemer' als deze erbij staat). Of 'Werknemer' erbij staat hangt af van uw rol binnen de organisatie.

of

Stap 2

Klik op het linker palmboompje in de rij met icoontjes.

Stap 3

Klik in het scherm dat verschijnt in het linker menu op 'Overige'.

Stap 4

In het scherm dat nu verschijnt kunt u alle bovengenoemde verlofsoorten aanvragen. Deze verlofsoorten worden niet van het verlofsaldo afgetrokken.