Hoe krijg ik toegang tot humanwave?

Wanneer uw organisatie er voor gekozen heeft om met humanwave te werken, krijgt u van iemand binnen de organisatie een mail. Dit is waarschijnlijk uw leidinggevende, hij/zij kan werknemers uitnodigen. In de mail die je ontvangt, staat hoe je kunt beginnen met het gebruiken van het product. Volg de 6 stappen die in de mail staan opgesomd. Hieronder worden deze stappen toegelicht.

Stap 1

Klik op deze link om humanwave te openen in uw browser.

https://app.humanwave.nl/invitation/accept/*******************

- Wanneer u op deze link klikt, wordt u doorverwezen naar de website van humanwave. Bovenstaande link doet het niet, omdat op de plaats van de sterretjes een persoonlijke code hoort te staan. Uw link kunt u vinden in uw persoonlijke mail.

Stap 2

Vervolgens kunt u kiezen hoe u wilt inloggen in humanwave.

U kunt inloggen wanneer u een Google+, Facebook, Microsoft of Exact account heeft. Indien u deze nog niet heeft dient u deze eerst aan te maken.

U kunt er later alsnog voor kiezen om met een ander type account in te loggen.

Kies het juiste account waarmee u in wilt loggen.

- Inloggen met een van de bovengenoemde accounts doet u door ook het bijbehorende wachtwoord in te voeren. Bijvoorbeeld: U heeft een gmail account met als gebruikersnaam 'humanwave@gmail.com' en met 'humanwave' als wachtwoord. Deze inloggegevens zijn dan hetzelfde als voor het account dat u gebruikt om humanwave te gebruiken.

Stap 3

Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

- In het geval van het voorbeeld bij stap 2: Log in met 'humanwave@gmail.com' als gebruikersnaam en 'humanwave' als wachtwoord.

Stap 4

Vervolgens klikt u op accepteren.

- Dit is nodig om het account te koppelen aan humanwave.

Stap 5

In het volgende scherm controleert u aan de linkerkant uw emailadres en aan de rechterkant uw identiteit.

Wanneer deze kloppen, vinkt u 'Ik accepteer de algemene voorwaarden' aan en klikt u op 'Ja, creëer mijn account'.

- Dit is de laatste stap voordat uw account is gekoppeld. Wanneer de gegevens kloppen, de algemene voorwaarden zijn geaccepteerd, én u op 'Ja, creëer mijn account' heeft geklikt, is uw account gekoppeld aan humanwave.

Stap 6

U krijgt een korte uitleg over de werking van humanwave en daarna kunt u aan de slag.

- Het account is gekoppeld en u kunt beginnen met het gebruiken van humanwave!

Let op! U zult pas toegang hebben tot humanwave wanneer u alle stappen uit de mail doorlopen heeft.