1. Hoe ziet het dashboard eruit?

Wanneer u de app van humanwave opstart, komt u direct op uw dashboard terecht. Hier kunt u verschillende zaken snel en goed regelen. In dit artikel staat uitgelegd wat u precies ziet op uw dashboard.

1. Dit is het scherm dat u te zien krijgt wanneer u de app opent. In dit geval is gebruik gemaakt van screenshots van een android toestel van Abdias Garcia. Maar wat ziet u nu eigenlijk?

• Allereerst het menu. Deze staat links bovenaan en wordt weergegeven door middel van 3 horizontale streepjes boven elkaar. Wanneer u hier op klikt, kunt u uitloggen met het huidige account door op 'Uitloggen' te klikken. Wanneer u op 'Over' klikt, vindt u informatie over de huidige app-versie, Android (of iOS) versie en het telefoonmodel dat u heeft. Als u op 'Reset' klikt, zal de app opnieuw opstarten.
  • Naast uw foto staat uw naam en de naam van de organisatie waarvoor u werkzaam bent. Wanneer u hier op klikt kunt u uw persoonlijke gegevens zien. Hier is ook te vinden tot wanneer uw huidige contract loopt.
  • Naast het klokje staat het aantal uur dat u voor die dag bent ingepland. In het geval van Abdias is dat 8 uur.
  • Naast het zonnetje staat het aantal verlofdagen dat u nog heeft. In het geval van Abdias zijn dat 28,9 verlofdagen.
  • Naast het papiertje staat het aantal activiteiten dat u op dat moment heeft lopen. In het geval van Abdias zijn dat 0 activiteiten.
  • Onder tijdsregistratie kunt u uzelf in- en uitchecken wanneer u begint met werken en wanneer u stopt met werken. De app houdt dan bij hoe lang u totaal gewerkt heeft op die dag.
  • Onder activiteiten staat het aantal activiteiten dat Abdias heeft af te handelen. Hier komen ook declaraties en verlofaanvragen te staan wanneer u deze indient. Abdias heeft een supervisor rol, dus hij zal ook alle aanvragen van de werknemers binnen krijgen bij zijn activiteitenlijst.

Wanneer u naar beneden scrollt, ziet u het volgende scherm verschijnen:

• Onder 'Planning' staat uw rooster van die dag weergegeven.
  • Onder 'Verlof' staat het aantal verlofdagen dat u nog te goed heeft, het aantal dagen dat u dit jaar ziek bent geweest en het aantal speciale verlofdagen dat u dit jaar heeft opgenomen.
  • Onder 'Declaraties' staat het aantal ingevoerde declaraties. Daarnaast staat er informatie over de status van de ingediende declaraties. Zijn uw declaraties goedgekeurd, afgewezen of betaald? Alles betreffende declaraties kunt u hier vinden.

Wanneer u een stukje naar beneden scrollt, komt u bij het laatste deel van het dashboard terecht:

• Onder 'Relaties' vindt u alle relaties binnen uw organisatie. Hier kunt u contactgegevens vinden van collega's.
  • Onder 'Documenten' vindt u alle gedeelde documenten, zoals loonstroken.