2. Verlof aanvragen

Via de app kunt u erg makkelijk en snel verlof aanvragen. Dit doet u als volgt:

Stap 1

Klik op 'Verlof' op het dashboard van uw app.

Stap 2

Klik vervolgens op het witte plus-teken in de rode cirkel, rechts onderin.

Stap 3
In het menu dat verschijnt kunt u aangeven wat voor verlof u aan wilt vragen.

De verlofsoorten die u hier aan kunt vragen zijn:

• 'Ziek melden': Wanneer u uzelf ziek meldt, kunt u aangeven vanaf welke moment (datum en tijd) de ziekte begon en wanneer u verwacht weer beter te zijn. U kunt hier ook notities toevoegen, bijvoorbeeld over de aard van de ziekte.
  • 'Verlof': Hier kun u verschillende soorten verlof aanvragen. Dit zijn:
            - Verlof: Een weekje vrij tijdens de kerstvakantie.
            - Zorgverlof: Wanneer u een paar dagen thuis voor uw zieke kind wilt zorgen.
            - Zwangerschapsverlof: Wanneer u zwanger bent.
            - Calamiteitenverlof: Wanneer bijvoorbeeld de waterleiding thuis is gesprongen.
            - Studieverlof: Wanneer u tijd krijgt om tijdens werktijd te studeren.
            - Bijzonder verlof: Wanneer u een begrafenis of trouwerij heeft.
            U kunt aangeven voor welke dagen u verlof aan wilt vragen en hier een notitie bij zetten om het verlof te verduidelijken als u wilt.
  • 'Dokter/tandarts': Hier kunt u verlof i.v.m. een afspraak met de dokter of de tandarts aanvragen. Hier kunt u de datum en tijd aangeven van de afspraak en een notitie plaatsen als u dat wenst.

Stap 4

Wanneer u uw verlofaanvraag heeft ingevuld, dient u rechts bovenaan op 'Opslaan' te klikken. Wanneer u dit doet, is uw verlofaanvraag ingediend.