4. Planning aanpassen

Het is in de app van humanwave mogelijk om de planning aan te passen. Naast het indienen van verlof zijn er meerdere opties om de planning aan te passen. Hoe u dat doet ziet u hieronder:

Stap 1

Klik op 'Planning' op het dashboard in de app.

Stap 2

Door op een van de dagen te klikken kunt u onderin het schema voor die dag zien. Wanneer u op het witte plus-teken in de rode cirkel klikt, kunt u aanpassingen maken in de planning. De keuzes zijn:

- 'Plus/min uren': Hier kunt u uw extra gewerkte uren of minder gewerkte uren aangeven. Hier kunt u een notitie bij plaatsen als u wilt.
- 'Overwerk': Hier kunt u uw overwerk aangeven. Ook hier kunt u een notitie bij plaatsen als u dit wilt.
- 'Flex rooster': Hier kunt u uw gewerkte uren aangeven wanneer u een flex contract heeft. Naast de datum en tijden dat u werkt kunt u ook aangeven op welke locatie dit is. Dit kan alleen wanneer de organisatie over meerdere locaties beschikt. Ook hier kunt u notities toevoegen.