5. (Zakelijke) relaties

Uw collega's bereiken is met de app van humanwave erg gemakkelijk. U heeft altijd alle (zakelijke) gegevens van uw collega's bij de hand. Om bij deze gegevens te komen, doet u het volgende:

Stap 1

Klik op 'Relaties' op het dashboard in de app.

Stap 2

- U krijgt nu een scherm met de contactgegevens van alle medewerkers binnen de organisatie. Wanneer u op het telefoonnummer klikt krijgt u de keuze met welk programma u het telefoonnummer wilt openen (bijvoorbeeld Skype of Telefoonboek). Vanuit het gekozen programma kunt u direct uw collega bellen.

- Wanneer u op het e-mailadres klikt krijgt u de keuze met welk programma u het e-mailadres wilt openen (Gmail, Outlook, etc.). Vanuit het gekozen programma kunt u direct uw collega mailen.