7. Tijdregistratie

In- en uitchecken gaat met de app van humanwave erg gemakkelijk. Op het dashboard in de app vindt u het kopje 'Tijdregistratie':

• Hier kunt u direct in- en uitchecken voor bepaalde werkzaamheden door op de knop 'Check in' te klikken.
  • Wanneer u op het witte vlak daarachter klikt, gaat u naar de instellingen van de tijdregistratie. Door rechts onderin op het witte plus-teken in de rode cirkel te klikken, kunt u een nieuwe registratie aanmaken voor een bepaalde tijd, datum en locatie. Ook notities kunt u hier toevoegen.