Oranje driehoek achter naam werknemer

Wanneer er informatie ontbreekt bij het contract van de medewerker, zal er een oranje driehoek met een uitroepteken achter zijn naam verschijnen:

Dit kan de volgende oorzaken hebben:

• Wanneer er geen geboortedatum bij deze werknemer genoteerd staat. Dit is te verhelpen door zijn geboortedatum in zijn profiel toe te voegen.
  • Wanneer er geen instellingen betreffende belasting zijn toegevoegd. Voeg deze toe door naar 'Arbeidsrelaties' in het linker menu te gaan. Vervolgens kiest voor het tabblad 'Instellingen belasting'. Klik hier op het plus-teken om deze instellingen toe te voegen.
  • Geen contractinstellingen. De contractinstellingen zijn niet volledig. Pas deze aan door naar 'Arbeidsrelaties' te gaan in het linker menu en op het plus-teken rechts boven te klikken.

Wat precies het probleem is wordt vermeld wanneer u op het oranje driehoekje klikt.