Melding bij dubbel inplannen van de medewerker


U ontvangt een melding wanneer een medewerker dubbel ingepland wordt. Dit zodat u gemakkelijk, optimaal en foutloos kunt plannen.


In de meeste gevallen zal u kiezen voor 'Annuleer'. Wanneer u toch dubbel wilt plannen dan kiest u voor 'Bewaar'.