Declaraties bewerken en vervolgens goedkeuren

Wanneer een ingediende declaratie niet juist is, bijvoorbeeld doordat er een cijfer verkeerd staat ingevoerd of het type niet juist is, kunt u deze bewerken voordat deze beoordeeld wordt. Hoe u dit doet, staat hieronder uitgelegd.

Stap 1

Ga naar uw activiteiten toe en klik op de ingediende declaratie.

Stap 2

Klik op het vinkje achter de declaratie.

Stap 3

Klik op 'Bewerken'.

Stap 4

In het scherm dat vervolgens verschijnt kunt u de de declaratie bewerken en vervolgens goedkeuren.

Wanneer u de declaratie niet goed wilt keuren maar alleen wilt bewerken, kunt u op 'Bewaar' klikken om de wijzigingen op de slaan.